Hundmassage och elcyklar

Färjan till stan

Sista helgen med hundmassage innan julledigheter tar vid. Får unna sig lite mer lediga helger framöver. Men nu var det dags att ta sig an de sista hundarna som offrat sig som praktikhundar. En kylig dag som innebar en lite stötig färd med färjan in till stan då isflak flöt fram längs Göta Älv.

Lokalen var precis som tidigare på Djurens Rätts lokala kontor här i Göteborg. Centralt och bra nära Järntorget. Totalt har jag haft ett

Djurens Rätts lokal i Göteborg

tiotal hundklienter i lokalerna vilket inbringat i runda svängar tusen kronor till Djurens Rätts arbete för utsatta djur. Härligt att kunna utnyttja deras lokaler och se skillnaden när man masserar en hund i en okänd (för hunden) miljö och mot att behandla hen i hemmiljön. Vissa hade svårt att slappna av medans andra var mer vana och trygga.

Efter hundmassagen var det dags att hämta våra nya fordon till Lunis! Nu ska det gå undan med elcyklar från EcoRide!

Inte direkt cykelväder som kan synas i fotot… Blev till att leda cyklarna hela vägen hem.

Elcyklar från EcoRide

Men när vädret och cykelbanorna blir lite mer farbara så ska här cyklas till, mellan och från våra hundrastningskunder!

Härligt med korg fram också som kan fyllas med allehanda hundleksaker som vi använder under våra promenader med hundarna. Himla praktiskt!

Återstår bara att ordna snygga skyltar med Lunis logga på baktill.

I fredags fick vi en sändning från grossisten och vi har fyllt på lite lager av hundkex och foder. Sedan blev det en ny hundkex med spirulina i som hundarna fick provsmaka. Det blev tassarna upp det. Trots att det var väldigt lite spirulina i den så uppskattades kexen

Yarrah Multi Hundkex

mer än de ”vanliga” Yarrah Dog Biscuits.

Återstår där att skriva produktbeskrivning och lägga in i vår shop nu!

Om Lunishund

Driver företaget Lunis och har web-butiken Lunishund.se som satsar på ekologiska och djurvänliga produkter till hunden. Är även utbildad hundinstruktör och brinner för att jobba för utsatta djur.
Detta inlägg publicerades i Blandat och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar